Training

Training is mèèr dan met je collega’s samen een dagje luisteren naar een willekeurige docent. Een goede training begint met een analyse van de huidige manier van werken binnen uw organisatie, het gezamenlijk vaststellen van de voor uw organisatie optimale werkwijze en het benoemen van de knelpunten hiertussen.

Vervolgens wordt in overleg met u bepaald wat de voor uw organisatie meest geschikte en gewenste wijze is om van A naar B te komen. Hierop wordt het trainingsprogramma gebaseerd, maar bijvoorbeeld ook (indien gewenst) een aantal dagen coaching om uw medewerkers in de praktijk te begeleiden het geleerde op de juiste manier toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden. En na een afgesproken periode wordt samen beoordeeld of de gestelde doelen inderdaad bereikt zijn of dat er nog aanvullende stappen noodzakelijk zijn.

Prins Management Advies Training (P-MAT) biedt gèèn uitputtende lijst IT Trainingen, onder het motto ‘beperk je tot waar je goèd in bent’ kunt u bij P-MAT terecht voor de onderstaande opleidingsprogramma’s.

Overigens: heeft u een andere/aanvullende trainingsbehoefte? P-MAT brengt u graag in contact met andere partijen in haar netwerk die u verder kunnen helpen!

Office365
Veel bedrijven maken, om uiteenlopende redenen, al dan niet voorzichtig de overstap naar Office365. Maar wat betekent deze stap voor uw medewerkers? Wat verandert er in de dagelijkse manier van werken ten opzichte van wat men gewend is? En vooral: hoe kan uw organisatie maximaal profiteren van de nieuwe (samenwerkings)mogelijkheden die Office365 biedt? Ook trainingen in specifieke onderdelen van Office365 zijn mogelijk.

Agile/Scrum
Door sommigen al hoog in de ‘jeukwoorden-top tien’ geplaatst: Agile en in het bijzonder Scrum. Laten we duidelijk zijn, mensen die dat doen hebben het één en ander niet helemaal goed begrepen. Agile/Scrum is niet iets wat je even op kantoor introduceert omdat iedereen dat doet en het blijkbaar helemaal hip is.

Agile/Scrum is een raamwerk, een denkwijze zo je wilt, die je in staat stelt om op een gecontroleerde manier te werken aan de ontwikkeling van producten of diensten. Waar dan vaak een bepaalde mate van onzekerheid omheen valt. Met betrekking tot de specificaties bijvoorbeeld, die nog niet helemaal helder zijn of eerst aan de praktijk getoetst moeten worden. Maar ook omdat de organisatie zelf of de omgeving waarin zij zich begeeft steeds veranderd. Door het toepassen van Agile/Scrum ben je in staat om de ontwikkeling van het product steeds in lijn met de verwachtingen te houden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Prins Management Advies Training kan voor uw organisatie workshops organiseren om te kijken wat Agile werken precies inhoudt en of deze manier van werken voordelen voor u biedt. Maar ook implementatie van deze werkwijze in uw onderneming, de begeleiding/coaching van u en uw medewerkers en de training tot (gecertificeerd) ScrumMaster of Scrum Productowner behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u een vraag over dit trainingsaanbod? Stuur een mail naar info@p-mat.nl!

 

©2024 P-MAT Webdesign

Zoeken