Webdesign en -hosting

Er zijn enorm veel partijen waar je kunt aankloppen voor het laten ontwerpen van een website en voor het plaatsen van die website op het internet. Vaak bieden die partijen enorm grote pakketten aan met alles er op en er aan waardoor je al snel door het bos de bomen niet meer ziet. Of je gaat voor een budget-aanbieder en komt dan tot de ontdekking dat je vervolgens alles zelf nog moet doen.

Speciaal voor verenigingen, clubs, éénmansbedrijven en kleine ondernemingen biedt Prins Management Advies Training webdesign en -hosting aan. Echt bedoelt om vereniging, club of bedrijf op een professionele manier op het internet te presenteren: informatiepagina’s, een forum, blog, fotogalerij of gastenboek zijn allemaal OK. Maar voor bijvoorbeeld een complete webwinkel minder geschikt.

Er wordt bij het maken van deze websites gebruik gemaakt van zogenaamde ‘open source’ producten als (bijvoorbeeld) WordPress of Joomla en van de vele uitbreidingen die hiervoor verkrijgbaar zijn. De hosting zèlf vindt plaats bij een professionele partner die garant staat voor hoge prestaties en een continue beschikbaarheid van de website.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@p-mat.nl!

 

©2024 P-MAT Webdesign

Zoeken